En gang om året, den sidste weekend i februar, kører vi den officielle version som er åben til alle. Dog får vores medlemmer første ret til de eksklusive pladser.
Ingen af deltagerne ved på forhånd hvad de vil blive udfordret med i løbet af natten.  

Skulle det lyde som noget du kunne tænke dig at høre mere om er du meget velkommen til at kontakte os for nærmere info på:

Vejle@budzbootcamp.dk

For mindre grupper af kollegaer eller klubber, et sted mellem 10 til 50 deltagere.

 

1. 3 til 10 personer er game on. Vi mødes og finder ud af det sammen hvad jeres mål er, hvordan i får træningen passet ind og der efter hvordan i holder hindanden op på det. Vi giver 10% af på det forløb vi bliver enig om. Plus en ekstra udendørs time.


2. 11 til 30 personer er game on. Vi kommer ud og finder ud af det sammen hvad jeres mål er, tager snakken om kost, hvordan det passer jer bedst at træne, og hvor henne. Vi giver op til 15% rabat på det forløb vi bliver enig om. Plus en ekstra udendørs time.


3. 31 plus personer er game on. Vi kommer ud, finder et fælles mål, hvornår og hvordan vi træner, hvad vi er villig at gøre til at nå det mål vi sætter os, tager snakken om kost og hvor henne det passer bedst at træne. Vi giver op til 25% rabat på det forløb vi bliver enig om. Plus en ekstra udendørs time.

Det kan være en fordel i at få så mange med som muligt og derfor er I til enhver tid velkomne til at kontakte os med eventuel spørgsmål.

 

Vi glæder os til at høre fra jer!

Du kan også følge os!