1. Her er ALLE seje! Hver én af os er her på egne vilkår og har ret til det. Vi behandler andre på samme måde som vi selv ønsker at blive behandlet. Vi har et fælles mål og støtter hinanden på vejen der til.
2. Læg ting på plads efter brug. Hvis du kan hente den kan du også returnere den. Det er ingen andre her som har lyst til at rydde op efter dig.
3. Vis hensyn når til kommer til hygiejne. Ildelugtende træningstøj kan være en belastning.
4. Vi værdsætter hygiejne på vores træningsområder. Både ude og inde.
5. Kom til tiden, det er hverken sjovt for dig, dine kammerater eller træneren at finde på “noget andet” eller vente på hende/ham der ikke var der til forklaringen.
6. Du må gerne give lyd fra dig når du presser dig selv, det er naturligt. Men der er ingen grund til at råbe for opmærksomhed, hvis du gøre det godt bliver der lagt mærke til dig.
7. Hver gang du flytter dine grænser, har du fortjent et skulderklap. Vi glæder os på hindandens hånd, det er da motivation for os alle.
8. Vi passer på vores udstyr og forventer at I gøre det samme, det er ingen grund til at smide ting i gulvet eller jorden.
9. Gør dit bedste når det kommer til at udfore øvelserne, at lave øvelserne rigtigt giver langt de bedste resultater. Det er ikke kun en god ting for dig, men vores center og alle dem der træner sammen med dig, på lang sigt.
10. Smil og nyd livet, reglerne er der ikke til at gøre livet surt men til at give os en fælles forståelse for de rammer vi alle skal trives i. Vi skal holde fast i den gode stemning som gøre Budz Boot Camp til det, det nu er!

Du kan også følge os!